SBS 6 pakt groots uit met nieuwe zaterdagavond

Geplaatst op ma 30 jun 2014 om 14:28

Waar RTL 4 bij de start van het nieuwe tv-seizoen in augustus alleen vertrouwde titels opstelt, pakt SBS 6 groot uit met een volledig nieuwe zaterdagavond. Deze bestaat uit Beat It en Surprise Surprise. Dat heeft de tv-zender laten weten. SBS 6 begint op 30 augustus met de nieuwe zaterdag. Beat It, dat van 20.00 tot 21.30 uur in de schema’s staat, is de nieuwe zangcompetitie waarin Jan Smit en Gerard Joling de strijd met elkaar aangaan. Beiden hebben als doel de beste stem te vinden.

Surprise Surprise is de nieuwe tv-show met Do en Henny Huisman. De show is een vervolg op Huismans vroegere tv-hit De Surprise Show.

De nieuwe zaterdag zal steeds om 23.00 uur worden afgesloten door nieuwe afleveringen van de Jeroen van der Boom-show Beter dan het Origineel.

SBS 6 komt ook met nieuwe titels op vrijdag en zondag, namelijk de nieuwe Patty Brard-show Patty Gaat Trouwen en Bonje met de Buren, dat voorheen te zien was op RTL 4.
16 Reacties op “SBS 6 pakt groots uit met nieuwe zaterdagavond”


 1. RdB

  De zoveelste zangcompetitie en een 25 jaar oud format als ‘nieuw’ bestempelen lijkt me niet gepast… Ik voorspel nog geen 500.000 kijkers voor beide titels.

 2. Ano Nymous

  zijn er nou nog niet genoeg beste stemmen gevonden? Laat eerst die mensen uit vorige shows eens aan de bak komen. Ik ga niet kijken. Heb het écht wel hgehad met zgn. talentshows.

 3. Aiden

  Flop!

 4. Flippo

  Jeroen van der Boom keert terug met De liedjes van… niet met Beter dan het origineel

 5. erfgooier

  Beau heeft zich wijselijk teruggetrokken. Hij ziet de bui al hangen.
  Geen eer aan te behalen.

 6. Mediaprak

  Weer een verzameling Talpa (= latijn voor afkijken) producties. Recht tegenover RTL/Talpa vehikel HvH. Is zelfde genre, bedoeld voor zelfde doelgroep. Kortom max, 400.000 kijkers en in oktober weer bij t oudvuil. Leren ze ’t in de Rietlanden echt nooit?

 7. Geert Boon

  Do en Henny misschien wel een leuk nieuw stel voor meerdere tv shows bij sbs.
  Ik zie ze wel samen de 5 uurshow leven inblazen.

 8. Sorba

  Rtl zend alleen maar kinder humor uit, wie ben, hou van Holland.

 9. blablabla

  En jij moet je alleen bezig houden met schoonmaak oelewapper

 10. Richard

  NIET met Do en Henny Huisman maar met Do in de hoofdpresentatie en beetjes Henny Huisman in reportage-segmenten. Of heb ik iets gemist?

 11. Richard

  Echt: wordt het een duo-presentatie?

 12. Marc

  Dat dit weer gigantisch gaat floppen is geen Surprise Surprise….

 13. azijnpisser pur sang

  Het is, denk ik , net als met Oranje, iedereen negatief, ik denkt toch dat het een leuk stel is ,Huisman charismatisch en ervaren Do jong en leergierig. Als ze 10% van Huisman’s talent heeft en wil luisteren is ze al een goede presentatrice. Ze zingt wel veel beter!

 14. Freud

  En dat alles betaald door de hartstichting. Lijkt me eerder slecht voor m’n hart dan goed.

 15. Dick Dekker

  Geen halve maatregelen meer voor SBS.
  Na ettelijke flop programma’s, gaat men zich nu richten op het floppen van complete avonden.

 16. Tim20 MJ

  Er waren zoveel alternatieven mogelijk voor Do. Nance zit bijvoorbeeld al veel te lang (en wat mij betreft onterecht) te wachten op een nieuwe klus. Maar ook Leontine Borsato, Cynthia Abma of Kim-Lian waren geschikt geweest voor zo`n soort programma. Of ze hadden Beau moeten vervangen voor Viktor Brand. De keuze voor Do is een compleet raadsel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.