Maurice Hols leidt Viacom-zenders in Benelux

Geplaatst op Mon 23 Jun 2014 om 14:16

Maurice Hols staat per direct aan het hoofd van alle Viacom-zenders in de Benelux, waaronder Comedy Central, MTV en Nickelodeon. Dat heeft Viacom (VIMN) vandaag laten weten. Hols is blij met de baan. “Ik ben de laatste acht jaar op internationaal niveau bezig geweest met het uitbreiden van de Comedy Central footprint. Ik kijk ernaar uit om met deze ervaring het VIMN Benelux portfolio naar het volgende niveau te brengen in het voortdurend veranderende medialandschap.

Magnus Kastner, die leiding geeft aan VIMN Noord-Europa, is blij met de aanstelling. “Na het succesvol opbouwen van het merk Comedy Central in Noord-Europa ben ik blij dat Maurice deze nieuwe functie en uitdaging op zich wil nemen.”

We zien een grote kans in het lokaal uitbreiden van onze internationale business en met Maurice zijn internationale ervaring weet hij precies waar de kansen en mogelijkheden liggen bij onze kijkers, partners en adverteerders.”

Hols was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor Comedy Central in Noord-Europa. Hij blijft lid van het directieteam van VIMN Noord-Europa.
9 Reacties op “Maurice Hols leidt Viacom-zenders in Benelux”


 1. Den Draaiert Joost

  “Ik ben de laatste acht jaar op internationaal niveau bezig geweest met het uitbreiden van de Comedy Central footprint…..

  Doe toch eens normaal met je ‘Comedy Central footprint’

 2. Mike

  Je moet het niet meer maken dan het is. Heel Viacom in heel Benelux is nog kleiner dan RTL 5.

 3. Aiden

  Je weet dat de doelgroep anders is dan die van RTL5?

 4. Joost

  Wat is de Comedy Central-footprint dan? De hele dag Simpsons herhalen?

 5. Alex

  Joost, dat is hoe FOX het doet, Comedy Central durft geen echte programmering aan.
  Enkel horizontaal alles herhalen.

 6. karel

  Comedy Central is vooral heel goed in het goochelen met cijfers. Stond hier een bizar persbericht over hun ‘succes’. Oh, en janken als ze een serie niet kunnen kopen omdat de eerste NPO sneller was.
  Wederom een nietszeggende Amerikaanse satelliet zender. Rijtje FOX, 13th Street, etc.
  Vroeger keek ik nog wel eens Family Guy maar dat kan gelukkig via Netflix.

 7. Aiden

  Ik kijk vaker naar dit soort zenders dan naar die PO onzin.

  Blij dat ze er zijn.

 8. miep

  @Aiden,

  Is ook iets meer van jouw niveau…. Dom kijken…. Maar kijk dan niet op een van de po-zenders naar het Nederlands elftal straks he…. blijf bij je standpunt.

  Trouwens straks ook niet meer naar de Graham Norton show kijken… Was die trouwens niet voor het eerst bij een po- humor tv toch…. ach ja…sterkte jonge!

 9. Aiden

  Ik kijk meer naar de Daily Show.

  En nee niet heel Nederland kijkt voetbal. Ik kijk normaal nooit voetbal dan waarom zou ik nu kijken?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.