Maurice Hols leidt Viacom-zenders in Benelux

Maurice Hols staat per direct aan het hoofd van alle Viacom-zenders in de Benelux, waaronder Comedy Central, MTV en Nickelodeon. Dat heeft Viacom (VIMN) vandaag laten weten. Hols is blij met de baan. “Ik ben de laatste acht jaar op internationaal niveau bezig geweest met het uitbreiden van de Comedy Central footprint. Ik kijk ernaar uit om met deze ervaring het VIMN Benelux portfolio naar het volgende niveau te brengen in het voortdurend veranderende medialandschap.

Magnus Kastner, die leiding geeft aan VIMN Noord-Europa, is blij met de aanstelling. “Na het succesvol opbouwen van het merk Comedy Central in Noord-Europa ben ik blij dat Maurice deze nieuwe functie en uitdaging op zich wil nemen.”

We zien een grote kans in het lokaal uitbreiden van onze internationale business en met Maurice zijn internationale ervaring weet hij precies waar de kansen en mogelijkheden liggen bij onze kijkers, partners en adverteerders.”

Hols was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor Comedy Central in Noord-Europa. Hij blijft lid van het directieteam van VIMN Noord-Europa.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen