‘Het is het seizoen van Humberto Tan geworden’

Het afgelopen tv-seizoen kent één grote winnaar en dat is Humberto Tan. Dat stelt showkenner Albert Verlinde in zijn column in TROS Kompas. Verlinde prijst de presentator van RTL Late Night. “Terugblikkend op het afgelopen tv-seizoen kunnen we toch wel stellen dat dit het seizoen van Humberto Tan is geworden. Als presentator van RTL Late Night kwam, zag en overwon de aimabele presentator met de open blik en het strakke pak“, zegt de RTL Boulevard-ster.

Zelf was Verlinde ook betrokken bij de ontwikkeling van RTL Late Night. “Iedereen was zenuwachtig of het wel ging lukken. Pauw en Witteman leken onverslaanbaar, maar iedereen voelde ook aan dat het VARA-duo toch een beetje aan het verzwakken was.

Het was het juiste moment om de aanval in te zetten, stelt Verlinde. “Die missie is geslaagd. Humberto heeft Jeroen en Paul verpulverd. Ze zijn letterlijk en figuurlijk verbleekt naast Humberto.

Volgend seizoen gaat Jeroen Pauw solo de strijd aan met Tan. “Benieuwd of dat lukt, want wie Humberto late night wil verslaan, moet vroeger opstaan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen