Hans Kraay heeft geen spijt van ‘afschuwelijke man’

Foto: SBSHans Kraay jr heeft er geen spijt van dat hij Nico Dijkshoorn dinsdag in VI Oranje ‘een afschuwelijke man’ heeft genoemd. Dat heeft hij laten weten op 3FM. Na de uitzending hebben Kraay en Dijkshoorn niet meer gesproken over de woordenwisseling aan tafel. “Shake hands en naar huis, zoals het bij VI altijd gaat. We drinken nooit een bak koffie na afloop. Johan, Wilfred, René en ik niet, Jan Boskamp niet, Wim Kieft ook niet. Het is shake hands en naar huis“, aldus de SBS 6-ster. 

De twee zagen elkaar nog kort. “Ik heb hem nog even opgezocht, want hij had een ontzettend aardige man bij zich. Ik kon haast niet voorstellen dat het familie van hem was, maar het was zijn broer. Ik heb hem een hand gegeven, succes gewenst en zoals altijd bij VI was iedereen weer snel in zijn auto.”

Kraay stak tijdens de uitzending niet onder stoelen of banken dat hij Dijkshoorn niet mag. “Ik vind Nico een afschuwelijke man. Ik voel me best wel vereerd, want Nico wil wel eens een column aan me wijden“, begon hij.

Jij hebt me nog nooit horen klagen of horen terugschoppen, nooit achter je rug om. Hij kan op zijn zolderkamertje makkelijk een column schrijven. Ik zit nu tegenover je en ik kan zeggen dat ik je een afschuwelijk mens vind.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen