Mirella van Markus met lesbische documentaire

Mirella van Markus, presentatrice van Hart van Nederland, komt bij haar oude werkgever NTR met een persoonlijke documentaire over haar lesbische leefwereld. Dat heeft de omroep laten weten. In ‘Wij willen ook een kind’ gaat Van Markus op zoek naar de meest ideale constructie om samen met haar vrouw Claudia een kind te krijgen. “Ondanks dat ze een sterke kinderwens hebben, zijn er zorgen en twijfels: heeft ons kind geen vader nodig? Welke rol krijgt de donor?

Van Markus gaat op zoek naar antwoorden. “Haar zoektocht leidt haar langs lesbische ouders, donorkinderen, een ontwikkelingpsycholoog en ze belandt zelfs op de sofa bij een spirituele kinderwenscoach“, aldus de omroep.

‘Wij willen ook een kind’ is een persoonlijke emotionele zoektocht waarin twee vrouwen hun zorgen, twijfels, hoop en teleurstelling delen. “Het ouderschap is voor twee vrouwen niet vanzelfsprekend, maar zwanger worden ook niet.”

De documentaire wordt door de NTR uitgezonden op woensdag 2 juli om 23.30 uur op Nederland 2 en herhaald op Roze Zaterdag, 5 juli, om 15.00 uur, eveneens op Nederland 2.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen