Derde seizoen voor Danni Lowinski

Er komt een derde seizoen van de komedieserie Danni Lowinski. De opnames beginnen in september, terwijl in januari 2015 de seizoenspremière is. Dat heeft SBS 6 aangekondigd. Danni Lowinski, dat is gebaseerd op een Duitse tv-serie, is een productie van John de Mol. Het eerste seizoen wist begin 2013 gemiddeld tussen de 600.000 en 700.000 kijkers te boeien. De tweede serie wist aan het begin van dit jaar gemiddeld zo’n 700.000 tot 800.000 kijkers te bekoren.

Er zijn tot nu toe 26 afleveringen uitgezonden van Danni Lowinski. De serie werd dit jaar opgevolgd door Rechercheur Ria, maar die reeks trok op hetzelfde tijdstip veel minder kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen