Derde seizoen voor Danni Lowinski

Geplaatst op za 28 jun 2014 om 10:49Er komt een derde seizoen van de komedieserie Danni Lowinski. De opnames beginnen in september, terwijl in januari 2015 de seizoenspremière is. Dat heeft SBS 6 aangekondigd. Danni Lowinski, dat is gebaseerd op een Duitse tv-serie, is een productie van John de Mol. Het eerste seizoen wist begin 2013 gemiddeld tussen de 600.000 en 700.000 kijkers te boeien. De tweede serie wist aan het begin van dit jaar gemiddeld zo’n 700.000 tot 800.000 kijkers te bekoren.

Er zijn tot nu toe 26 afleveringen uitgezonden van Danni Lowinski. De serie werd dit jaar opgevolgd door Rechercheur Ria, maar die reeks trok op hetzelfde tijdstip veel minder kijkers.


12 Reacties op “Derde seizoen voor Danni Lowinski”


 1. gtstfites

  Yes

 2. André

  Jammer, had nu wel gehoopt op iets met wat meer kwaliteit.

 3. Dirk

  Mijn serie is het niet, maar wel leuk dat sbs blijft investeren in (duur) Nederlands drama.

 4. Albert2.0

  Danni Lowinkski CUTY !!!

 5. T.E.D.

  Terecht! Een leuke serie met een trouwe fanbase. Je kan niet verwachten dat elke dramaserie 1.5 miljoen kijkers trekt. 750.000 kijkers is heel redelijk op een woensdag avond.

 6. gtstfites

  Wanneer begint Dokter Tinus met o.a. Thom Hoffman, Rik Hoogendoorn, Jenniffer Hoffman en Tygo Gernant?

 7. Juultje

  Hadden ze niet moeten doen ik kijk niet meer het concept is uitgewerkt!De laatste paar afleveringen waren er dit seizoen al te veel aan!

 8. kampie

  Bar gezellig de ‘kijkcijferhit’ van dit seizoen komt hopelijk niet meer teruh

 9. Dean

  Ben ook blij dat er een derde seizoen komt, al is het allemaal erg voorspelbaar en cliché, vind het toch leuk om te volgen, vooral dankzij Michiel Romeyn, gelukkig dat SBS doorgaat met NL drama, en dat er dus nu een vervolg op Celblok H, Danni Lowinski en Dokter Tinus komt!

 10. bibi

  niet voor mij

 11. sorba

  Een wijs besluit dat ze terug komt.

  Beter als die oude doos van Natsja Froger met haar jank tv.

 12. jeffrey

  Dat is nou leuk! Ik kijk er nu al naar uit en ik heb gelukkig tot die tijd Danni op dvd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.