Derde seizoen voor Danni Lowinski

Geplaatst op Sat 28 Jun 2014 om 10:49Er komt een derde seizoen van de komedieserie Danni Lowinski. De opnames beginnen in september, terwijl in januari 2015 de seizoenspremière is. Dat heeft SBS 6 aangekondigd. Danni Lowinski, dat is gebaseerd op een Duitse tv-serie, is een productie van John de Mol. Het eerste seizoen wist begin 2013 gemiddeld tussen de 600.000 en 700.000 kijkers te boeien. De tweede serie wist aan het begin van dit jaar gemiddeld zo’n 700.000 tot 800.000 kijkers te bekoren.

Er zijn tot nu toe 26 afleveringen uitgezonden van Danni Lowinski. De serie werd dit jaar opgevolgd door Rechercheur Ria, maar die reeks trok op hetzelfde tijdstip veel minder kijkers.


TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.