Ton van Royen hoeft niet meer te werken voor geld

Foto: Dirk-Jan van DijkTon van Royen is niet voor het geld terug op televisie. Hij is financieel onafhankelijk. Dat vertelt de tv-maker aan weekblad Weekend. Van Royen heeft geld genoeg. Hij hoeft naar eigen zeggen nooit meer te werken voor het geld. “Dat hoef ik niet, mits ik geen gekke dingen doen. Ik moet geen grote huizen en jachten willen kopen. Ik moet dan normaal leven, en dat doe ik. Ik blijf dan ook in mijn appartement wonen, dat vind ik prettig“, zegt de in Portugal woonachtige presentator.

Hij kreeg het appartement in de Algarve toebedeeld na de scheiding van Heleen van Royen. “Het is er heerlijk wonen. Het ligt op een fantastische plek, op de bovenste verdieping met uitzicht op een prachtige baai.”

Ton van Royen wil niet zeggen of hij rijk is geworden van de scheiding met de bestseller-auteur. “Iedereen mag daar zijn eigen theorieën over hebben.

Ik kan zeggen dat niemand alimentatie betaalt. Maar het waarom en hoezo, daar ga ik niet op in. Ik zeg niet of het afgekocht is.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen