Kijkers ergeren zich groen en geel aan Afrojack

Foto: RTLVeel kijkers van RTL Late Night ergerden zich vrijdagavond mateloos aan studiogast Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack. Dat blijkt uit een rondgang op sociale media als Twitter. Van de Wall maakte op veel kijkers van de Humberto Tan-show een arrogante, zelfingenomen indruk. “Ik vind Afrojack irritant, mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen“, twitterde ene Victor. En Klaasje voegt daar aan toe: “Afrojack. Wij gaan zappen. Die trek ik nog minder dan Yolanthe.

Ook Robin keek niet met plezier. “Maar wat heeft Afrojack een ongelofelijk irritant ego”, luidt het op Twitter. En Tony: “Wellicht helpt een goede mediatraining voor Afrojack. Drukte makkertje zeg...”

Dames ergerden zich eveneens. “Ik kijk RTL Late Night en probeer niks onaardigs te tweeten over Afrojack. Lastig“, aldus Marloes. En Elske: “Wauw. Afrojack is cool. Dat weet hij gelukkig zelf ook.

Debbie werd voornamelijk afgeleid door een andere tafelgast. “Waarom is Thijs Römer donkerder dan Afrojack? #rtlln #zonnebank

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen