SBS 6 brengt VT Wonen naar televisie

SBS 6 gaat een televisieversie van het tijdschrift VT Wonen maken. Dat vertelt zenderbaas René Oosterman in een interview met Adformatie. VT Wonen is een titel van Sanoma, mede-eigenaar van SBS. Het plan is om van meer tijdschriften van Sanoma een tv-versie te maken. “Als het gaat om de vertaling van de tijdschriftmerken die ze hebben naar televisie, dan gaan we daar in het najaar de eerste concrete resultaten van zien. We hebben een paar cases bij de kop gepakt“, zegt hij.

Oosterman noemt al een concreet voorbeeld. “VT Wonen is bijvoorbeeld een ijzersterk merk. Sanoma-ceo Peter de Mönnink en ik zijn er allebei van overtuigd dat we daar iets mee kunnen. Dus we gaan als eerste iets met VT Wonen doen, later volgen waarschijnlijk meer koppelingen.

Volgens hem komt er steeds meer samenhang binnen het bedrijf. “Wij kunnen nu ook naar adverteerders toe met het complete Sanoma-pakket, gekoppeld aan onze zenders. Dat is heel interessant.”

Verder vind ik het belangrijk om te zeggen dat de twee aandeelhouders veel geld in SBS steken met de doelstelling  dat terug te verdienen. Daar moeten we hier met z’n allen van bewust zijn, anders kun je beter iets anders gaan doen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen