‘Minder seizoen P&W niet schuld van gastheren’

Foto: VARADat het achtste en tevens allerlaatste seizoen van Pauw & Witteman niet het meest enerverende was, kwam niet door gastheren Jeroen Pauw en Paul Witteman. Dat stelt regisseur Bert van der Veer in Mikro Gids. Er was volgens Van der Veer een andere reden. “Het is fijn als er veel gebeurt waar je op in kunt haken: landelijke verkiezingen of bijzondere gebeurtenissen. Het afgelopen seizoen gebeurde er gewoon niet zo veel in Nederland“, legt de tv-maker uit. 

Als er niet veel gebeurt, lijdt een talkshow daar onder, aldus Van der Veer. “Dan heb je het als programma dat zich laat inspireren door de waan van de dag wat moeilijker.

Op de vraag of het dus een goed moment is om te stoppen, zegt hij: “Het loopt zoals het loopt, en het is met name een de beslissing van Paul Witteman geweest. Hij wil in de laatste jaren van zijn carrière wat anders gaan doen.

Het wordt straks wel spannend om te zien hoe Jeroen het gaat doen als hij het volle uur aan de bak moet en niet tegen een collega aan kan leunen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen