Matthijs steekt loftrompet over Humberto

Matthijs van Nieuwkerk sprak vrijdag in de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door lovende woorden over zijn tafelgast Humberto Tan. Dat was te zien op Nederland 1. Tan was te gast om het succes van RTL Late Night te bespreken. “Ik ben een collega van je van een dagelijkse talkshow. Mag ik van de gelegenheid gebruikmaken om je ontzettend te feliciteren met het eerste seizoen? Het is een prestatie van formaat die jij hebt neergezet“, zei Van Nieuwkerk.

Van Nieuwkerk krijgt graag naar de RTL 4-talkshow. “Ik weet een beetje hoe moeilijk het is. Ge-wel-dig. Het sprankelt, het is fris, het heeft een goed humeur, het is ontzettend energiek, het swingt als een trein. Mijn hoed gaat diep, diep voor je af. Mijn complimenten, man.”

De VARA-ster had zich al voorgenomen om complimenten uit te delen. “Ik had de behoefte om het je te zeggen. We zien elkaar niet zo vaak. Ik weet hoe lastig deze klus was op dat tijdstip. Het is maar een eerste seizoen, je bent al zo ontzettend ver.”

Van Nieuwkerk ontving recent ook Tans concurrenten van Pauw & Witteman. “Het heeft vele redenen dat ze gaan stoppen, maar je mag de illusie denk ik hebben dat jouw aanwezigheid er een klein beetje bij hoorde“, zei hij tegen Tan.

De Wereld Draait Door trok vrijdag 1,3 miljoen kijkers, RTL Late Night had er 1,1 miljoen en Pauw & Witteman 566.000.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen