Martijn Krabbé vermijdt media

Foto: Nick van OrmondtMartijn Krabbé kiest er bewust voor om in de media zo weinig mogelijk te zeggen over zijn scheiding met Amanda. Dat vertelt de RTL 4-ster vandaag in een paginagroot interview met De Telegraaf. Alles waarover de media berichten, komt bij zijn kinderen terecht, weet Krabbé. “De kinderen worden er overal op aangesproken als er verhalen in de media komen. Daarom hebben we er lang voor gekozen zelf helemaal niets te zeggen, anders raken ze er alleen maar van in de war.

Toch geeft hij nu een groot interview aan pagina Privé. “Soms kun je er niet omheen, en kun je af en toe beter wel wat toelichten.

Voor Krabbé is het een lastige periode. “Tsja, het is een turbulente tijd voor me. Dat zul je je kunnen voorstellen. Na twintig jaar samen is het verdrietig te constateren dat het met ons samen toch niet is gelukt.”

De presentator is blij dat er nu even geen opnames zijn. “De presentatieklussen, The Voice, beginnen allemaal over een paar weken pas weer. Dus wat dat betreft, heb ik de handen nu eventjes vrij.”

Ik kan veel tijd doorbrengen met de kids, die dat ook fijn vinden. Er zijn ook voor hen nu zoveel onzekerheden…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen