Eva Jinek promoveert met zondagse talkshow

De zondagse talkshow Jinek van Eva Jinek is gered door KRO-NCRV. Hoewel Nederland 2 tussen vijf en zes geen plek meer heeft voor de presentatrice, haalt Nederland 1 de show in huis voor op de late avond. Dat heeft de omroep laten weten. Na de zomer zal Jinek elke zondag om elf uur ’s avonds te zien zijn op 1. “Eva Jinek heeft mooie prestaties geleverd afgelopen seizoen. Dat wordt nu beloond met dit mooie tijdslot“, zegt mediadirecteur Taco Rijssemus van de fusieomroep.

Eva Jinek is in haar nopjes. “Ik verheug me erop om met mijn programma naar de zondagavond te verhuizen en daar mijn kijkers weer te vermaken met een goede mix van persoonlijke verhalen en actuele gesprekken.

De wens van KRO-NCRV om Jinek van maandag tot en met vrijdag om elf uur op 1 te krijgen, lijkt voorlopig niet te worden vervuld.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen