Autopsie met de sterren bij RTL 5

Foto: Nick van OrmondtRTL 5 heeft de documentaireserie Autopsy: The Last Hours Of… gekocht van de Britse tv-zender Channel 5. In deze serie wordt de plotselinge dood van wereldsterren Michael Jackson, Whitney Houston en Anna Nicole Smith uitgelegd. Dat heeft de tv-zender laten weten. RTL 5 rekent op succes voor de serie, die aankomende maandag in première gaat op prime time. “Het programma werd eerder met veel succes bekeken in Engeland en kreeg daar veel aandacht van de pers.”

De autopsieshow maakt volgens RTL 5 een einde aan de speculaties rondom de plotselinge en tragische dood van deze megasterren. “Het cruciale medisch bewijs, afkomstig uit de autopsies, verklaren hoe en waaraan de sterren zijn overleden. Dit aangevuld met interviews met vrienden en familie van de wereldberoemde artiesten.”

In de reeks wordt niet alleen gekeken naar het vroegtijdig overlijden, met behulp van medische feiten en onthullingen, maar worden ook de uitzonderlijke levens van deze drie iconen in beeld gebracht.

RTL 5 trapt op maandag af om 20.30 uur af met ‘Michael Jacksons Autopsie: Zijn Lichaam Vertel Het Echte Verhaal’. Een week later volgt Whitney Houston en er wordt afgesloten met Anna Nicole Smith.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen