SBS 6 bestelt meer Andy en Melisa

SBS 6 heeft een serie nieuwe afleveringen van de soap Andy & Melisa besteld. De eerste nieuwe aflevering is morgen op de buis. Dat heeft de tv-zender zojuist laten weten in een persbericht. Eigenlijk zou Andy & Melisa morgen worden opgevolgd door de soap van Yolanthe Sneijder-Cabau, maar die serie begint nu ná Andy & Melisa. “Het marktaandeel van SBS6 is met de komst van Andy & Melisa op de vrijdagavond verdubbeld“, legt een woordvoerster van de zender uit.

Afgelopen vrijdag keken meer dan 700.000 mensen naar het leven van het opmerkelijke stel. “In de voor SBS6 belangrijke doelgroep 20-54 jaar was het marktaandeel afgelopen vrijdag 12,7 procent. In de doelgroep ‘boodschappers’ (20-46) scoorde SBS6 zelfs 15,2 procent marktaandeel.”

Andy & Melisa, over ex-profvoetballer Andy van der Meijde en zijn vriendin Melisa Schaufeli, heeft er nu acht afleveringen op zitten. Hoeveel nieuwe afleveringen er komen, maakt de zender niet bekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen