Roy Donders gewend aan BN’erschap

Roy Donders is er nu aan gewend dat hij een bekende Nederlander is. Dat vertelt de stylist, die vanavond zijn tweede soap in première ziet gaan op RTL 5, aan dagblad Spits. Hoewel Donders er in het begon moeite mee had dat hij opeens een BN’er is, gaat hij toch door met zijn soap. “Misschien was het opgehouden als ik gestopt was met tv, maar als ik eerlijk ben, denk ik dat mensen me over vijf jaar nog steeds niet vergeten zijn. Dan kan ik net zo goed doorgaan“, zegt hij.

Toch is het niet makkelijk, geeft Donders aan. “Ik heb heel veel moeite gehad om het gewone leventje los te laten. Maar doorbreken met mijn winkel en huispakken is wel wat ik altijd gewild heb.

Dat ik niet meer naar een terrasje kan, vind ik minder erg dan wanneer ik dat alles weer zou moeten opgeven. Mijn familie helpt me overal bij en nu gaat alles trouwens weer goed met me.

Donders weet nu ook te genieten van het BN’erschap. “Ik vind het sowieso wel een eer dat ik overal voor word uitgenodigd. Ik ben bij Life 4 You geweest, bij Jongens Tegen De Meisjes, bij Ik Hou Van Holland en ik zit in de commercial van RTL Viert De Zomer. Dat is allemaal leuk om mee te maken.

Een bekende Nederlander zijn, went ook heel snel. Ook aan andere BN’ers, die nu mijn collega’s zijn, ben ik nu wel gewend. Ik kijk niet meer tegen ze op.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen