Oda Spelbos wil niet weg uit Flikken Maastricht

Foto: Studio KastermansOda Spelbos heeft geen enkele behoefte meer om te stoppen met Flikken Maastricht. Dat vertelt de actrice in TROS Kompas. Spelbos heeft het prima naar de zin met haar bijrol. “Ik ben doorgaans niet van de langlopende projecten, maar iedere keer kwam er een jaartje bij. Nu vind ik het té leuk om mee te stoppen en denk ik er niet eens meer aan. De rol van Marion blijft erg fijn om te spelen en het is iedere keer leuk en vertrouwd om elkaar op de set terug te zien“, zo vertelt de actrice. 

Daarbij is Flikken Maastricht een welkome afwisseling van mijn theaterwerk en is het handig dat ik daardoor een beetje aanschuur tegen het bekende Nederlanderschap“, aldus Spelbos.

Dat BN’erschap is geen doel op zich, benadrukt Spelbos. “Het zorgt ervoor dat er meer mensen naar het theater komen om mij daar te zien. Ik heb er ook niet zoveel behoefte aan om in de aandacht te staan, terwijl ik op mijn werk niet bepaald een bescheiden type ben.

Door zich wat meer te profileren, hoopt Spelbos nog even mee te gaan in de acteerwereld. “Soms bekruipt mij de gedachte dat ik nog best lang moet werken. Zou dat wel goed gaan met al die bezuinigingen? Maar het slaat natuurlijk nergens op om me daar nu al zorgen over te maken.”

Flikken Maastricht behoort tot Nederlands’ meest bekeken dramaseries. De serie is elke vrijdagavond te zien na het Achtuurjournaal op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen