Jochem Myjer vs Najib Amhali in DWDD

Cabaretiers Jochem Myjer en Najib Amhali zitten vanavond samen aan tafel in De Wereld Draait Door. Als ’twee van de best verkopende cabaretiers van Nederland’ worden ze met elkaar vergeleken. Dat heeft de talkshow laten weten. Volgens de VARA zijn de vergelijkingen groot. “Kwaliteitscabaret zonder loodzwaar engagement, gericht op de dikke lach. Voor ons aanleiding om ze aan tafel eens goed naar elkaars werk te laten kijken!“, aldus een woordvoerder.

Verder vertellen economen Bas Jacobs en Mathijs Bouman over het boek Capital in the Twenty-first Century en bespreekt Jan Mulder zijn top vijf ergernissen.

De uitzending begint om 19.00 uur op Nederland 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen