Jeroen Pauw wil niet met Eva Jinek

Jeroen Pauw ziet het niet zitten om een late night-show met Eva Jinek te maken. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Pauw & Witteman stopt in mei, maar Pauw mag in september solo verder. Het tijdslot is voor 2015 echter nog aan niemand toegewezen en KRO-NCRV wil plek voor Jinek. “Duopresentatie is niet im Frage“, zegt Pauw. “Doorgaan met Eva is niet mijn wens. Het is zowel voor Eva als voor mij goed dat niet te doen. Hoe hoog ik haar ook heb zitten. Daarvoor kennen we elkaar te goed.

Pauw was enige tijd de presentatiecoach van Jinek. Het lijkt Pauw niet handig om nu samen late night te gaan.

De presentator wil ook in januari solo verder. “Het zal niet zo zijn dat ik daar dan het hele jaar alleen zit. Dat zou dan in afwisseling met een ander zijn“, zegt hij, verwijzend naar bijvoorbeeld Knevel & Van den Brink.

Medio juni neemt Nederland 1-baas Marcel Peek een beslissing.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen