‘Jeffrey Wammes in Sterren Springen niet oneerlijk’

Gerard Joling vindt het niet oneerlijk dat Jeffrey Wammes het in Sterren Springen als topatleet opneemt tegen minder sportieve BN’ers. Dat vertelt hij in Veronica Magazine. Volgens Joling moet Wammes net als alle andere kandidaten flink aan de bak. “Een salto op de mat is echt iets heel anders dan een salto in het water. Mensen verkijken zich daar enorm op. Jeffrey is getraind in turnen en hij heeft een atletisch lichaam, maar dat wil nog niet zeggen dat hij die schroef in het water kan maken.”

Ook Regilio Tuur was in shape, maar ligt er nu uit. “Regilio Tuur is ook goed getraind, maar dat betekent niet dat hij ook van die plank af durft. Het is hoog hoor!

Joling vindt het wel te gek dat bekende Nederlanders van dat kaliber mee doen aan zijn show. “Daar ben ik blij mee, want het is vorig jaar toch een aantal keer misgegaan. De een had gescheurde trommelvliezen, de ander een whiplash en een hersenschudding.”

Vanavond springt er nog een opvallende kandidaat: Marijke Helwegen. “Ik verheug me er al op! Heel stoer dat ze meedoet.”

Sterren Springen begint om 20.00 uur op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen