Geslaagde eerste repetitie The Common Linnets

Foto: RTLIlse DeLange en Waylon hebben als het duo The Common Linnets een geslaagde eerste repetitie voor het Eurovisie Songfestival achter de rug. Dat heeft de TROS zojuist laten weten. Op het immense podium in Kopenhagen speelden Ilse en Waylon vanmiddag een aantal keer hun nummer Calm After The Storm. “Het eerste gevoel is heel goed, nu gaat het om de puntjes op de i in de volgende repetities. Het is nu al een te gekke ervaring. We gaan ervoor!“, zegt Waylon in een reactie. 

Daar denkt Ilse hetzelfde over. “Wat een fantastische ervaring op dit grote podium, zelfs als doorgewinterde artiest is het overweldigend!

Het Europese publiek reageert volgens de TROS ‘enorm positief’ op de Nederlandse inzending van dit jaar. “De bookmakers voorspellen dan ook dat Nederland zich gaat kwalificeren voor de finale op zaterdag 10 mei.”

Daarnaast valt ‘Calm After The Storm’ bijzonder in de smaak bij de inwoners van de Scandinavische landen. Tijdens preview-shows op tv wordt de Nederlandse inzending geroemd door muziekprofessionals als een van de allerbeste.”

De eerste halve finale van het Songfestival is op dinsdag 6 mei te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen