Dirk hoopt dat kijkers Divorce trouw blijven

Foto: RTLDirk Zeelenberg hoopt dat de kijkers zijn RTL 4-serie Divorce trouw blijven. Dat vertelt de acteur in weekblad Televizier. Divorce 2 trapte drie weken geleden af met 2,3 miljoen kijkers en blijft redelijk stabiel: vorige week keken er 2,1 miljoen mensen. “Ik hoop altijd dat we het publiek kunnen vasthouden; dat is iedere keer weer spannend. Toen we onlangs 2,3 miljoen scoorden, ontplofte ons whatsapp-groepje. Dat is gigantisch, ik ben waanzinnig blij“, aldus de succesvolle acteur.

Zeelenberg begrijpt wel waarom Nederland massaal inschakelt op Divorce. “Een op de drie huwelijken loopt uit op een scheiding, in alle lagen van de bevolking en bij alle leeftijden. De penibele situaties van de vrienden zijn daardoor herkenbaar.

Ook vanavond heeft zijn personage David Mendelbaum het weer druk. Hij heeft Desiree (Linda de Mol) aan de haak geslagen, maar zijn ex-vrouw (Carly Wijs) blijft lonken.

De scriptschrijvers gaan helemaal los op dit personage. Dat is voor mij erg leuk om te spelen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen