Dave von Raven vindt Rudolph van Veen raar figuur

Foto: Nick van OrmondtDave von Raven, bekend van de De Wereld Draait Door-band The Kik, vindt Rudolph van Veen een raar figuur. Dat zegt de muzikant in VARAgids. Van Veen heeft eigen programma’s bij 24Kitchen. “We kijken eigenlijk alleen maar naar kookkanaal 24Kitchen. Helemaal als je ’s nachts thuis komt nadat je hebt gespeeld. Het is onwijze slow-tv. En je leert er ook echt wat van. Je vraagt je wel af wat er met Rudolph aan de hand is. Het is een heel raar figuur. Hij ziet er ook raar uit.”

De presenteerkwaliteiten van Van Veen zijn ook niet om over naar huis te schrijven, aldus Von Raven. “Het is tenenkrommend als hij een gast heeft. Laatst was Boudewijn de Groot bij hem. Ik heb dan altijd het idee dat Rudolph niet luistert. Hij is vooral met de taart bezig.

Tv-banketbakker Siemon de Jong doet dat beter, vindt hij. “Bij De Taarten van Abel bijvoorbeeld, praat die man echt goed met kinderen. Hij kan volgens mij niet eens een taart bakken. Rudolf heeft dat niet.

Soms stelt hij een vraag, zoals: hoe is het met je nieuwe plaat? Dan gaan ze antwoord geven. Rudolf blijft alleen maar met het deeg bezig en zegt opeens: oké, maar kan jij die bloem even in de mixer gooien? Die man luistert niet.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen