Catherine Keyl praatte twee jaar met NCRV

Foto: Roy BeuskerCatherine Keyl heeft lange tijd gepraat met de NCRV over een comeback op tv. Dat zegt de presentatrice, die vanmiddag de talkshow Catherine In Actie Tegen Kanker presenteert op RTL 4, in De Telegraaf. Keyl is wel vaker gevraagd terug te keren met een talkshow. “Zo heb ik wel twee jaar gepraat met de NCRV, maar dat is uiteindelijk niks geworden. En 5op2 bij de NTR bleek ook geen onverdeeld succes. Dus toen ik hiervoor werd gevraagd was mijn reactie: eerst zien, dan geloven.”

De presentatrice vindt het al langer een leuk idee om nog één keer een ‘oude Catherine’ te maken, maar wilde wel een speciaal onderwerp. Die heeft ze nu gevonden in de kankerbestrijding. “Deze zaak gaat me echt aan het hart.”

Het programma wordt gemaakt volgens het concept van het vroegere Catherine. “Gewone mensen met bijzondere verhalen aan tafel in plaats van bobo’s.

Een definitieve terugkeer hoeft niet per se van Keyl. “Catherine is gestopt in 2000, maar pas sinds drie jaar kan ik een dagje niksen zonder me schuldig te voelen.

Catherine In Actie Tegen Kanker is om 16.05 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen