AvroTros aast niet op plek Pauw & Witteman

Foto: MAXEric van Stade aast met zijn omroep AvroTros niet op het tijdslot waarop Pauw & Witteman nu uitzendt. Dat vertelt de omroepdirecteur in NRC Handelsblad. Zowel BNN-VARA, EO als KRO-NCRV willen dagelijks om elf uur uitzenden op Nederland 1, maar de AvroTros hoeft dat in elk geval op dit moment nog niet. “Wij hebben zeker ambities. Maar nog niet. Wij hebben nu genoeg manieren om ons geluid te laten horen. We zijn heel blij met EenVandaag”, zegt hij.

Van Stade begrijpt wel dat het tijdstip zo in trek is. “Het tijdslot is van cruciaal belang voor een zender. Mensen zijn klaar met hun bezigheden van die avond; tv-kijken, naar de sportclub.

Aan het eind van de avond kunnen ze zich nog even laten informeren wat de opinies zijn over wat er in de wereld gaande is. Op dat moment kan je Nederland van een mening voorzien. Je geluid laten horen.

BNN-VARA wil in september solo verder met Jeroen Pauw op de late avond, de EO wil méér Knevel & Van den Brink en KRO-NCRV schuift Eva Jinek naar voren als hét nieuwe gezicht van de late avond.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen