‘Stoppen PowNews geen typisch Hilversums besluit’

Foto: MAXDominique Weesie begrijpt dat sommigen zijn geschrokken van het besluit om te stoppen met PowNews als dagelijks programma. Dat vertelt de baas van omroep PowNed vandaag in De Telegraaf. PowNews gaat van dagelijks één kwartier naar wekelijks drie kwartier op donderdagavond om 21.10 uur. “Geen typisch Hilversums besluit, want dan houd je zo lang mogelijk vast aan iets tot het eigenlijk niet meer kan, zoals Spuiten & Slikken“, sneert omroepbaas Weesie. 

PPowNews gaat van dagelijks naar wekelijks in januari. “We vinden het tijd voor vernieuwing, zo meteen hebben we er ruim zeshonderd afleveringen op zitten. En nu gaat tachtig procent van ons budget op aan PowNews.

Er is weinig ruimte voor iets anders.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen