Victoria Koblenko: ’24 Uur Met spaarde mij niet’

Foto: RTLVictoria Koblenko vindt dat de makers van 24 Uur Met haar niet gespaard hebben. Dat vertelt de actrice vandaag in Spits. Koblenko besprong gastheer Theo Maassen tijdens de opnames. “Ik sta overal achter, maar ik had liever andere shots gezien. Ze hebben Theo gespaard maar mij niet, haha. En dat snap ik, hoor. Maar ze hadden niet in mijn kont hoeven te filmen toen ik op hem zat. Ik wist dat er camera’s waren, maar niet dat ze uit de grond zouden komen. Dat was mijn enige ding.

De actrice heeft geen zin om zich te verdedigen. “Het is één van de meest dierbare momenten in mijn leven geweest. Mensen kunnen daar van alles van vinden, maar waar het meer om gaat, is wat het met mij als persoon heeft gedaan. En met Theo.”

Het was niet onecht, zoals is gesuggereerd, aldus Koblenko. “Het was juist één van de meest echte dingen die ik ooit heb meegemaakt. Toen de zoemer ging omdat de 24 uur voorbij was, voelde het alsof de navelstreng werd doorgeknipt.”

Ik ben nooit depressief geweest, maar de 24 uur na de 24 uur waren best pittig. Dat je denkt: shit, ik heb zijn nummer niet en hij heeft mijn nummer niet, was dit het nu? Ga ik hem nooit meer zien? Dan krijg je van de redactie een telefoontje van: ’Theo vraagt hoe het met je gaat, want hij voelt zich niet zo lekker.’ Heel gek.”

Ze hebben nog contact gehad. “Ja. Hij zei: ’Ik moet dit nu op een bepaalde manier aan mijn vrouw gaan uitleggen. Daar had ik geen rekening mee gehouden.’ Het gekke was: wij waren elkaars evenbeeld. Het klikte zo goed.”

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen