Tv-producent I Care werkt aan terugkeer Surprise Show

Tv-producent I Care Producties heeft de rechten gekocht van de Surprise Show, dat in Nederland jarenlang is gehost door Henny Huisman. Dat heeft een woordvoerder vandaag bekendgemaakt. De Surprise Show is een van oorsprong Brits tv-format. “Wij hoorden dat de rechten vrijkwamen en hebben een optie genomen. Dit soort feel-good televisie is meer dan ooit populair. Kijk alleen al naar het succes van All You Need Is Love op zaterdagavond bij RTL 4“, zegt producent Edwin Mast.

Mast is enthousiast. “De Surpise Show is feelgood XXL en brengt geluk in het leven van gewone mensen: droomwensen komen uit, mensen worden herenigd en helden worden verrast.”

Hij heeft goede hoop dat de Surprise Show terugkeert op tv. “We zijn op dit moment in gesprek met een aantal zenders om dit programma terug op TV te krijgen.

In Engeland hebben ze het format van de Surprise Show nieuw leven ingeblazen en dat is heel succesvol gebleken, aldus I Care. “Het programma zit in de top 3 van best bekeken entertainment-programma’s van Engeland.”

De Surprise Show werd in ons land geïntroduceerd in 1988. Twee jaar later verhuisde het programma samen met presentator Henny Huisman naar RTL 4.

I Care, bekend van titels als Comedy Kids (RTL 4) en Trauma Centrum (SBS 6), kan niet bevestigen dat Huisman ook bij een nieuwe serie betrokken is.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen