Paul de Leeuw: ‘Oppassen voor te veel Wie Ben Ik’

Paul de Leeuw denkt dat RTL 4 er goed aan doet om niet al te veel afleveringen van Wie Ben Ik te produceren. Dat heeft de tv-presentator aangegeven op 3FM. De Leeuw is een van de teamleden in Wie Ben Ik, dat elke zaterdag wordt uitgezonden. “Ik vind wel dat je moet oppassen. We hebben er nu zestien gedaan in zes of zeven maanden. Het kan ook ineens gaan ontploffen dat men denkt: ik heb het nu wel gehad met die ego’s. Tot nu toe gaat het geloof ik wel aardig.”

Tot nu toe geniet De Leeuw er nog van. “Ik vind spelletjes heel erg leuk. We nemen er twee of drie per dag op. We zijn grote ego’s en vlak Wendy van Dijk niet uit. Ze is wel klein, maar heeft ook een egootje. Het is met zijn vijven heel erg leuk.

Voorlopig staan er nog geen nieuwe tv-klussen op het programma. “Ik heb het heel erg naar mijn zin met het iets rustiger aan doen. Ik vind het fijn om me te focussen op het theater en De Kwis. Er lopen wel dingen, maar die zijn nog niet concreet.”

De Leeuw moet in elk geval niet denken aan een zaterdagshow. “Het idee dat ik op zaterdagavond weer 70 minuten amusement moet maken: ik moet er niet aan denken. Ik wil het niet meer.”

Liever gaat hij late night. “Ik wil heel graag een soort Schreeuw van De Leeuw weer doen, maar dan moet je me wel laat zetten en niet om half 9 of half 10.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen