Geert Wilders haalt uit naar Thijs Römer

Foto: EenVandaagPVV-leider Geert Wilders heeft op zijn Twitter-account gereageerd op de uitspraak van Thijs Römer die vorige week behoorlijk wat stof deed opwaaien. Dat is te lezen op de microblogdienst. Na de ‘Minder Marokkanen’-oproep van Wilders twitterde Römer vorige week ‘Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft’. Nu vanochtend bekend geworden is dat Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn vrijkomt, twittert Wilders: “Thijs Römer wordt op zijn wenken bediend….

Römer, bekend van de RTL 4-serie Moordvrouw, kreeg vorige week behoorlijk wat kritiek op zijn uitspraak. “Een ongelooflijke pijnlijke tweet. Thijs is zijn eigen merk, die een grens overschrijdt“, zei social media marketing-expert Roos van Vugt.

Van der Graaf komt op 2 mei vrij.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen