Nicolette baalt niet van lage kijkcijfers

Nicolette van Dam is niet teleurgesteld over de tegenvallende scores van het RTL 4-programma Beat the Crowd dat ze samen met Winston Gerschtanowitz presenteerde. Dat vertelt de presentatrice aan Televizier. Beat the Crowd scoorde op de woensdag van RTL 4 ver onder het zendergemiddelde. Toch baalt ze niet “Nee joh, iedereen is zo gefocust op kijkcijfers. Iedereen is The Voice-cijfers gewend, maar Beat the Crowd stond op woensdag en was helemaal nieuw.”

Zo praat Van Dam het goed voor zichzelf. “De mensen moeten wennen, dat duurt altijd even. Ik was er in ieder geval bij mee.

Van Dam wordt dit jaar 30 en is zo ongeveer waar ze wil zijn in het leven. “Ik ben sowieso snel tevreden. Als iedereen in mijn leven maar gezond is en in harmonie leeft. Als die basis goed is, kan ik heel gelukkig zijn. Maar natuurlijk heb ik nog genoeg dromen en wensen.

Een mooi programma maken voor de Postcodeloterij, bijvoorbeeld. Ik vind dat zo’n geweldige organisatie: je kunt er prijzen winnen en tegelijkertijd geeft ze geld aan goede doelen. Beter kan niet, wat mij betreft.”

Beat the Crowd eindigde aan het begin van de maand. De laatste aflevering van de grote studioshow wist 797.000 kijkers te boeien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen