Makers Wie is de Mol al druk met volgende editie

Foto: SBSHoewel de grote finale van Wie is de Mol 2014 vanavond pas op televisie is, zijn de makers van het programma al enige tijd bezig met de editie van 2015. Dat heeft presentator Art Rooijakkers laten weten op 100%NL. De voorbereidingen zijn in volle gang, weet hij. “Er komt een nieuwe serie. Sterker nog: er worden op dit moment al gesprekken gevoerd met potentiële kandidaten. Er is zelfs al een team van ons op researchreis geweest naar de nieuwe bestemming“, aldus de presentator. 

Het is essentieel om uitvoerig research te doen op de nieuwe bestemming, zegt Rooijakkers. “Om te kijken wat we volgend jaar allemaal kunnen bedenken en wat voor opdrachten we kunnen maken.”

Op de vraag of het soms Brazilië is, zegt Rooijakkers: “Daar is het natuurlijk wel vrij druk de komende zomer.”

Vanavond is eerste de finale van de 2014-editie. Dan wordt duidelijk wie de Mol is. “Het is Susan Visser of Sofie van den Enk. Eén van de twee. De Mol geeft zelf het verlossende woord.

Rooijakkers heeft genoten van het afgelopen seizoen. “Ik vond het echt wel een heel mooi seizoen. We waren op prachtige locaties. Hong Kong en de Filipijnen waren ongelooflijk mooi. En ik vond de kandidatengroep heel fel en rattig spelen. Dat was leuk om te zien.

Er zitten vanavond naar verwachting zo’n 2,5 miljoen mensen klaar. “Het wordt bekend tussen half negen en negen uur. Je komt er dus in de eerste helft van de uitzending al achter.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen