Derde seizoen voor Veronica-serie The Following

De Amerikaanse serie The Following krijgt ondanks lagere kijkcijfers in het tweede seizoen tóch een derde seizoen. Dat heeft het Amerikaanse tv-netwerk FOX bekendgemaakt. The Following is in de Verenigde Staten, net als hier bij Veronica, bezig aan het tweede seizoen. De kijkcijfers van de Kevin Bacon-serie zijn wat gedaald, maar toch mag de serie verder. “Het is geen kijkcijferhit, maar FOX heeft meer terugkerende titels nodig nu X Factor stopt“, weet het Amerikaanse tijdschrift Variety.

Andere terugkerende titels bij FOX zijn Brooklyn Nine-Nine, Mindy Project en New Girl. “Alle vier belangrijke titels voor ons 2014/2015-seizoen“, zegt FOX-baas Joe Earley. “We zijn erg blij om de FOX-fans een nieuw seizoen te geven.

Glee, Sleepy Hollow en Bones werden eerder al verlengd door FOX.

Veronica nam The Following vorige maand over van SBS 6. De verhuizing is een initiatief van de nieuwe Veronica-baas Carter Duong.

Hij wil dat Veronica nóg meer dé zender wordt van hitseries en blockbusters. The Following past daar heel goed bij“, zei een woordvoerster eerder.

The Following is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Veronica. Vorige week keken er 247.000 mensen, een fractie van het aantal kijkers dat de serie bij SBS 6 had.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen