Bobo’s in the Bush terug op RTL 5

Foto: Nick van OrmondtRTL 5 gaat een Nederlandse versie van de Britse tv-hit I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! uitzenden. De lokale serie zal worden opgenomen in Suriname. Dat meldt vaksite C21Media vandaag. RTL 5 laat acht afleveringen van een uur produceren en zendt deze nog komende lente uit. In het programma, vroeger te zien als Bobo’s in the Bush, zal te zien zijn hoe bekende Nederlanders in de jungle worden gedropt, waar ze met elkaar strijden om de titel Koning of Koningin van de Jungle. 

Bobo’s in the Bush was in het verleden te zien op RTL-zender Yorin. De edities van 2003 en 2004 werden opgenomen in Borneo, terwijl de derde en laatste serie in 2005 zich afspeelde in Argentinië en Brazilië.

De eerste twee edities van Bobo’s in the Bush werden gepresenteerd door Matthias Scholten, tegenwoordig één van de directeuren bij RTL, en de editie van 2005 door Manuëla Kemp.

De dertiende Britse serie begon in november met 13,5 miljoen kijkers op ITV, waarmee het niet alleen de meest bekeken seizoenspremière van het programma ooit, maar ook het meest bekeken Britse programma van 2013 werd.

ITV rekent erop dat ook de Nederlandse serie een succes wordt. “I’m A Celebrity blijft één van de meest bekeken programma’s in het Verenigd Koninkrijk en in Duitsland. We zijn verheugd dat ook de Nederlandse kijkers hun bekendheden weer in de jungle zullen zien strijden“, zegt baas Tobias de Graff.

De Nederlandse editie wordt geproduceerd door Endemol.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen