BNN’s The Pitch is kijkcijferdrama

Het nieuwe BNN-programma The Pitch is donderdag met afschrikwekkende cijfers van start gegaan op Nederland 3. Zelfs prinses Laurentien kon als gastjurylid niet voorkomen dat er slechts 101.000 kijkers inschakelden. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. The Pitch harkte slechts 1,5 procent marktaandeel bijeen en dat is maar liefst 76 procent onder het laatste weekgemiddelde van de publieke tv-zender. Alle andere top tien-zenders trokken om half tien méér kijkers.

Het is voor BNN de zoveelste kijkcijferflop in korte tijd. De omroep was recent verantwoordelijk voor het miljoenendebacle StartUp, de soap waar op het oude tijdstip van De Wereld Draait Door enkele tienduizenden mensen naar keken en nu wordt afgedraaid in de middag.

Momenteel scoren ook de BNN-titels De Lama’s en De Social Club magere cijfers op de vroegere plek van DWDD op Nederland 3.

The Pitch wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers. In het programma bedenken jongeren oplossingen voor maatschappelijke problemen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen