BNN’s The Pitch is kijkcijferdrama

Geplaatst op Fri 21 Mar 2014 om 12:38

Het nieuwe BNN-programma The Pitch is donderdag met afschrikwekkende cijfers van start gegaan op Nederland 3. Zelfs prinses Laurentien kon als gastjurylid niet voorkomen dat er slechts 101.000 kijkers inschakelden. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. The Pitch harkte slechts 1,5 procent marktaandeel bijeen en dat is maar liefst 76 procent onder het laatste weekgemiddelde van de publieke tv-zender. Alle andere top tien-zenders trokken om half tien méér kijkers.

Het is voor BNN de zoveelste kijkcijferflop in korte tijd. De omroep was recent verantwoordelijk voor het miljoenendebacle StartUp, de soap waar op het oude tijdstip van De Wereld Draait Door enkele tienduizenden mensen naar keken en nu wordt afgedraaid in de middag.

Momenteel scoren ook de BNN-titels De Lama’s en De Social Club magere cijfers op de vroegere plek van DWDD op Nederland 3.

The Pitch wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers. In het programma bedenken jongeren oplossingen voor maatschappelijke problemen.
19 Reacties op “BNN’s The Pitch is kijkcijferdrama”


 1. Tsja

  De keuze van bijvoeglijke naamwoorden wordt op deze site steeds “afschrikwekkender”…

 2. Marc E. Putto

  Het programma was ook ongemeen saai met die stijve prinses L. op ‘t pleit en het vreselijke accent van die ten onrechte megaverdienert Lodiers was weer niet om aan te horen (spraakles, spraakles, spraakles !!)

 3. ik

  Die patrick lodiers is nog irritanter dan hadewych minis in die kruitvatreclame die steeds een kurk in haar vagina heeft bij het uitroepen van de aanbiedingen

 4. paul

  Tsjaa…Marc was mij voor. Lodiers was 1x klasse (Over mijn Lijk) en draait nu al jaaaren op de autopiloot. SNEL GELD

 5. Mosselman

  mja, 21.30 is toch wel een tijd waarop nederland 3 wat kijkers zou moeten kunnen trekken.

 6. A.C.H. ter Wiel

  BNN, het zwarte schaap van de P.O.

 7. TV'tje

  Haal die Patrick Lodiers VAN TV!!!!!!!
  Lekker achter de schermen blijven, want presenteren kan je niet!!

 8. Anonymous

  Er is ook geen reclame voor gemaakt, ik ga nu terug kijken… BNN meer reclame maken

 9. mitch

  slecht gemaakt, oude tv. Dit komt niet meer goed, cijfers volgende aflevering nog lager, dat doet pijn bij BNN en op 3. Zet Start Up er maar neer.

 10. wigwam

  Och arme Bart, wat zijn ze je erfenis (en ons belastinggeld) toch vreselijk aan het verprutsen. Een eindeloze stroom aan sociale pulp-tv, het houdt maar niet op.
  Ik denk dat, als ons onverhoopt die vraag gesteld zou worden, we allemaal uit volle borst zouden roepen: `Minder BNN.`

 11. Bamibal

  Minder BNN , minder minder minder

 12. Leo

  De eerste “pitch” aflevering werd zelfs veel beter bekeken gepresenteerd door Nicolette destijds nog presentatrice bij bnn

 13. Anonymous

  @ Ik Die van de Kruitvat reclame is Lot Lohr van Sesamstraat. Ze doet ook de stem van Timmy Turner in Fairly odd parents

 14. Anonymous

  Die Patrick Lodiers hoort ook helemaal niet meer bij BNN aan het werk te zijn. Jongeren van nu zitten toch niet op hem te wachten? Kom op zeg! Weg er mee! Met zijn ”Éen bijzonder goedenavond”’. Zo komt Patrick ook binnen op verjaardagen denk ik.

 15. Achteraf

  BNN.. De jongerenomroep van NL heeft in de jury 3 ouwe lullen, een prinses waar geen enkele jongere tegenop kijkt en een betweterige presentator. Het ziet er donker uit, te zogenaamd spannend, te traag. Het is niks, wordt niks. Het is een ver van mijn bed show.

 16. Piet

  Lodiers maakt BNN kapot!,

 17. Anonymous

  haaaaaaa zit er ook kers op die ouwe taart en hoelang is die houdbaar ,is dat die kers die ook wel eens op de loopbrugboot van die lange is geweest Fijn volk allemaal brrrrrrrr

 18. Reality

  @ Piet:
  BNN is dood sinds de dood van de Graaf.

 19. René 1960

  Tja met zo’n titel moet het wel mis gaan he?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.