Tv-sterren massaal naar uitreiking TV Beelden

Foto: RTL

Bekend Nederland omarmt de nieuwe tv-vakprijs De TV Beelden. De uitreiking tijdens een groots gala in Amsterdam wordt bijgewoond door grote namen als Linda de MolJohn de Mol en Wendy van Dijk. Dat heeft de organisatie vandaag laten weten. Andere bekendheden die volgende week maandag (3 maart) aanwezig zijn in de Kromhouthal zijn Martijn KrabbéPeter van der VorstHumberto TanPaul de LeeuwRobert ten Brink en Arie Boomsma.

Tijdens het gala worden TV Beelden uitgereikt in veertien categorieën, waaronder Beste Nieuwe Format, Beste Amusement en Beste Grote Showprogramma.

De TV Beelden zijn recent belachelijk gemaakt door Albert Verlinde. “Ze hebben zich bij voorbaat al gediskwalificeerd, te meer omdat ze Welkom bij de Kamara’s één van de beste nieuwe formats van het jaar vinden”, riep hij op tv. “Eigenlijk stelt die hele prijs helemaal niets voor.

De tv-vakprijs is de opvolger van de Beeld en Geluid Awards. De uitreiking is niet live op televisie te zien, maar gedeelten zullen wel vertoond worden op televisie.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen