Bert Kranenbarg kritisch over collega-dj Ruud de Wild

Radio 2-dj Bert Kranenbarg vindt dat 538-dj Ruud de Wild de luisteraar niet moet lastigvallen met privéproblemen. “Ik vind het niet oké als presentatoren hun privéleven aanwenden als materiaal voor hun programma“, zegt hij in Avrobode. Laatst belde De Wild zijn vrouw live in de uitzending om een ruzie bij te leggen. “Zijn vrouw reageerde eerst verbaasd een werd daarna enorm boos. Wat ik volledig begreep. Als luisteraar zit ik ook niet te wachten op de problemen van de presentator.”

Overigens doet Kranenbarg ook niet altijd alles goed op de radio, voegt hij toe. “Ik heb in mijn enthousiasme nog weleens de neiging mensen niet uit te laten praten of hun verhaal te kapen.

Dat is waarschijnlijk deels beroepsdeformatie, tijdens mijn werk moet ik een gesprek leiden en mijn gesprekspartner waar nodig aansporen tot de kern te komen…”

Tot slot geeft hij nog aan de RTL 4-show van Gerard Joling en Gordon afschuwelijk te vinden. “Ook al doen ze veel goeds voor het ouderenfonds, ik heb niets met de platheid van een Geer en Goor in Effe Geen Cent Te Makken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen