Peter R. de Vries op 18 april terug op televisie

Foto: SBSPeter R. de Vries beleeft op 18 april zijn televisiecomeback. Dan gaat zijn nieuwe AvroTros-programma Peter R. Eist in première op Nederland 1. Dat heeft de meest bekeken tv-zender van Nederland vandaag laten weten. De Vries zal elke vrijdagavond om half tien criminele misstanden over de hele wereld blootleggen waarvan jonge kinderen het slachtoffer zijn. “Hij shockeert, confronteert, schudt wakker en legt zich bij geen enkele misstand neer“, aldus de publieke omroep.

Het programma van De Vries zal wekelijks na kijkcijferhit Flikken Maastricht te zien zijn. Hij kan zich dan ook verheugen op een sterke lead-in,

De oud-misdaadjournalist moet het op vrijdagavond half tien opnemen tegen de nieuwe RTL 4-show Alles Mag Op Vrijdag met Gerard JolingGordon enJandino Asporaat en Wie Trouwt Mijn Zoon met Jochem van Gelder op SBS 6.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen