Nieuwe Barbie-soap heet Doe Effe Paranormaal

Geplaatst op wo 26 feb 2014 om 10:34

De vijfde soap van Samantha ‘Barbie’ de Jong en haar vriend Michael van der Plas heet Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal. Dat heeft RTL 5 vandaag bekendgemaakt. De soap bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 29 april elke dinsdagavond om half negen te zien. “Na hun enerverende kampeervakantie in Spanje, gaan Samantha en Michael weer over tot de orde van de dag: geld verdienen! En dat doen ze op verschillende manieren“, kondigt de zender aan.

Barbie’s soapcarrière begon in het voorjaar van 2012, toen Barbie’s Bruiloft op de buis kwam. Daarna volgden Barbie’s Babay, Huisje Boompje Barbie en afgelopen najaar was de vierde serie te zien: Samantha & Michael Willen Rust In De Tent.

De nieuwe Barbie-soap gaat een uitzendavond vormen met de tweede soap van Roy Donders. In het zevendelige Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden laat Donders zien dat hij meer kan dan mensen stylen.
18 Reacties op “Nieuwe Barbie-soap heet Doe Effe Paranormaal”


 1. Simon de Wit

  Een tv-programma bedacht om het PVV-plebs te ontmaskeren. We stellen inspecteurs aan, die door het hele land naar binnen gluren, en wie kijkt ontnemen we zijn/haar stemrecht.

  Ideetje!

 2. Fred

  Geld verdienen op verschillende manieren… In verschillende standjes bedoelen ze zeker?

 3. Marc

  Iemand enig idee wanneer Herman den Blijker weer op de dinsdagavond is te zien? Hij heeft een serie Herman gaat Ver opgenomen maar het komt maar niet voor in de schema’s.

 4. Anoniem

  @ Marc

  Herman Gaat Ver begint 29 april om 21:30!

 5. Marc

  Ok, over het hoofd gezien. Dank!

 6. Björn

  @Simon de Wit;
  Je vergeet alle studenten. Een ondergesneeuwde kijkers/doelgroep.
  Helaas Simon, iets te selectief gedacht!

  Ben je trouwens familie van?

 7. Marc

  @Anonymous
  Wed 26 Feb 2014 om 12:52:

  Nog even het schema bekeken maar Welcome Home staat dan nog steeds op dat tijdslot.

 8. Anonymous

  Dat er nog mensen naar kijken begrijp ik niet.

 9. Anoniem

  @Simon de Wit, ah, jij gelooft blijkbaar wel in een dictatoriaal regime waarbij je mensen hun rechten ontneemt door middel van razzia praktijken. Hoe facistisch kun je zijn?

 10. Dit vind ik ervan.

  Nou, daar ga ik dus zeker NIET naar kijken…dan kijk ik altijd al naar RTL 4.

 11. maarten

  heerlijk

 12. hihi haha

  Barbie is een smerige lellebel met te zure pH-waarden tussen haar benen.

 13. Paddy

  Ben eigenlijk wel klaar met hun. Heb de eerste seizoenen half gekeken, maar deze twee hebben bewijzen elke keer weer dat het gewoon aso’s zijn. Vooral wanneer de camera niet draait komt hun ware aard naar boven aan de negatieve nieuwsberichten te zien.

 14. kritische kijker

  Dat deze ranzige mensen een podium krijgen dat is echt beneden alle pijl.

  Mensen die dicht bij deze mensen leven en hun handel en wandel kennen weten wat voor niveau deze mensen hebben. Troosteloos om deze bijstandtrekkers en podium te geven om hun onbeschaamdheid te mogen etaleren en daar fors geld aan te kunnen verdienen. De Mollusconies en zijn trawant Erland zijn onverbeterbaar. Eigenlijk zijn ze even ranzig als deze onbenullige scheveningse BN ers.

 15. Kees

  ^^ Helemaal mee eens! Wat een trieste zender is dat RTL5 toch geworden, echt een en al rotzooi!

 16. Anoniem

  @ MARC

  Kijk hier even voor ‘Herman Gaat Ver’ http://adverterenbijrtl.nl/docs/default-source/Publicatie-april/rtl-4-april.pdf?sfvrsn=2

  Gaat dus 29 april van start. Dagschema’s worden meestal later nog bijgewerkt. Zo staat bijvoorbeeld 25 april ook nog Everybody Dance Now in het schema, terwijl dat dan niet meer is.
  En ook op 29 april 20:30 zal wat anders komen dan Pro Deo, want dat is dan al afgelopen.

 17. Kiim

  Ik vind het hartstikke leuk dat jullie weer op de tv komen! Ken altijd zo lachen om jullie! Vind het ook leuk dat jullie je zelf blijven ook al hebben jullie ruzie, ik ga zoiezo kijken!! #superrrleukk

 18. Wilma

  Tsjee, ik snap al die negatieve commetaar niet?
  Als je er toch geen bal aan vind, dan kijk je toch gewoon niet, genoeg andere
  zenders hoor.

  Denk erom, negatieve aandacht is voor hun ook aandacht whahahaha.

  Beetje dom om dus zo negatief te reageren,als het je niks interreseerd, reageer
  dan gewoon niet :-)

  Barbie en Michael, ik en mijn partner vinden het super leuk, en wij gaan gezellig met z’n tweetjes op de bank weer lachend kijken.

  xxxxx uit Brabant

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.