Nieuwe Barbie-soap heet Doe Effe Paranormaal

De vijfde soap van Samantha ‘Barbie’ de Jong en haar vriend Michael van der Plas heet Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal. Dat heeft RTL 5 vandaag bekendgemaakt. De soap bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 29 april elke dinsdagavond om half negen te zien. “Na hun enerverende kampeervakantie in Spanje, gaan Samantha en Michael weer over tot de orde van de dag: geld verdienen! En dat doen ze op verschillende manieren“, kondigt de zender aan.

Barbie’s soapcarrière begon in het voorjaar van 2012, toen Barbie’s Bruiloft op de buis kwam. Daarna volgden Barbie’s Babay, Huisje Boompje Barbie en afgelopen najaar was de vierde serie te zien: Samantha & Michael Willen Rust In De Tent.

De nieuwe Barbie-soap gaat een uitzendavond vormen met de tweede soap van Roy Donders. In het zevendelige Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden laat Donders zien dat hij meer kan dan mensen stylen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen