Marco Borsato present in finale The Voice Kids

Marco Borsato is vrijdagavond gewoon van de partij in de finale van het veel bekeken RTL 4-programma The Voice Kids. Dat vertelt de zanger vandaag in De Telegraaf. Enkele weken geleden werd Borsato getroffen door een TIA, maar inmiddels voelt hij zich weer fit genoeg. Hij heeft zin in de eindstrijd. “Ik denk dat het een nek-aan-nekrace wordt, ze zijn allemaal zo goed! Er is veel respect en gezonde rivaliteit, maar bovenal hebben we het allemaal goed met onze kandidaten voor.

Het is niet alleen een strijd tussen de zes finalisten, maar ook tussen de drie coaches. “Het verlangen om onze talenten iets te leren, gaat altijd voor op de wens om te winnen. Alhoewel Nick en Simon natuurlijk ook wel eens de hoofdprijs willen hebben, haha…

Angela Groothuizen is blij dat medecoach Borsato er vrijdag gewoon bij is. “Wij als collega’s hebben hem de rust en ruimte gegeven om te herstellen. Dat kun je het beste doen te midden van je gezin. Doordat de battles al eerder waren opgenomen, heeft Marco niets van The Voice Kids hoeven missen.

The Voice Kids is vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen