Wendy slaat veel tv-uitnodigingen af

Wendy van Dijk is niet vaak te gast in tv-programma’s, omdat ze andere prioriteiten heeft. Dat vertelt de RTL 4-ster dit weekend in het AD. Hoewel Van Dijk één van ’s lands grootste tv-sterren is, is ze buiten haar eigen programma’s om slechts zelden te zien op tv. “Ik zeg vaak nee tegen programma’s waarin ik te gast word gevraagd. Of interviews met uitgebreide fotoshoots. Ik vind dat heel leuk, maar ik ben er zoveel tijd mee kwijt. Ik kies dan liever voor thuis, voor mijn kinderen.

De drie maanden durende opnames van Moordvrouw zijn net achter de rug. “Dat is toch wel het meest intensieve programma in mijn leven. Als ik ’s avonds thuiskom, moet ik eigenlijk nog teksten leren, maar nadat ik Lizzy, en wat later Sem, op bed heb gelegd, krijg ik echt geen letter meer in mijn hoofd.

Dat moet dus in het weekend“, vervolgt Van Dijk. “Pittig, maar zo’n leuke serie om te maken.

Al met al zijn het tropenjaren voor Van Dijk. “Maar ik ben zo blij met wat ik doe“, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen