Tweede toyboy Onno Hoes zoekt media op

Onno Hoes is voorlopig niet af van de media-aandacht. Weekblad Privé heeft deze week een groot interview met de tweede toyboy van de stoute echtgenoot van Albert Verlinde. Dat heeft de redactie laten weten. Na Ruud Schepers (24) laat ook Danny A. (25) weten innig contact te hebben gehad met de burgemeester van Maastricht (52). “We waren bevriend en hadden seks op de doordeweekse dagen. De weekenden waren voor Albert. We zijn echt los gegaan in dat jaar.

Hoes is behoorlijk in opspraak sinds Show Laat twee weken geleden onthulde dat de burgemeester van Maastricht in een hotellobby aan het zoenen was met een jonge knul.

Show Laat, waar Privé-baas Evert Santegoeds een van de gezichten is, zal vanavond weer uitgebreid aandacht besteden aan de showbizzrel, zoals een showrubriek hoort te doen.

Albert Verlinde beweerde vanochtend opeens op de radio dat het helemaal niet interessant is om elke dag over zijn roerige liefdesleven te berichten. Zelf meldt zijn showrubriek niets over de meest recente ontwikkelingen in Hoes-gate.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen