Jan Versteegh nieuwe presentator BNN

Jan Versteegh gaat aan de slag bij BNN. De verslaggever van PowNews stapt per februari 2014 over van Powned naar BNN. Dat heeft de omroep laten weten. Versteegh gaat reportages over seks en drugs maken voor Spuiten en Slikken en Spuiten en Slikken Op Reis. “Te gek dat Jan naar BNN komt! Hij past goed bij BNN en tegelijkertijd brengt hij een nieuwe smaak. Ik kijk enorm uit naar zijn komst“, zegt tv-directeur Maarten van Dijk van de jongerenomroep in een reactie.

Versteegh is even enthousiast. “Bij Powned heb ik een fantastische tijd gehad, waar ik zeer dankbaar voor ben en met een goed gevoel op terugkijk. Om bij BNN aan de slag te gaan is een geweldige uitdaging en een droom die uitkomt. Een prachtige volgende stap.”

Het tv-talent is sinds medio 2012 werkzaam als verslaggever voor het PowNews bij Powned. Recent was hij één van de kandidaten in Expeditie Robinson.

Naast Versteegh maakt ook Geraldine Kemper reportages in het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken. Tim Hofman moet de reportages voor Spuiten en Slikken laten schieten omdat hij dagelijks te zien is in het nieuwe programma De Social Club bij BNN op 3.

Het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken gaat eind maart van start. Wie de nieuwe host wordt – Nicolette Kluijver is naar RTL overgestapt – is nog niet bekend.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen