SBS 6 gaat brainstormen met Henny Huisman

Het is Beau van Erven Dorens gelukt om Henny Huisman aan tafel te krijgen bij SBS 6. Ze gaan brainstormen over een tv-programma. Dat heeft Van Erven Dorens laten weten op 538. De tv-comeback van Huisman is zo een stap dichterbij. “Mijn baas zegt: ‘Wat zit je nou allemaal te kletsen, Beau? We hebben het al moeilijk genoeg.’ Maar hij gaat er zo in mee dat we nu gaan brainstormen met producenten als Endemol en Talpa en met Henny erbij en kijken of we iets kunnen verzinnen.”  

Van Erven Dorens ziet een terugkeer van de Mini Playbackshow wel zitten. Met Jacques d’Ancona erbij. “Why not? Dit is een sentimental journey wat je best wel kan afstoffen en opfrissen tot deze tijd.

Het hoeft ook geen bejaarden-tv te worden, stelt hij. “Kim-Lian van der Meij komt naar SBS 6. Die zou je naast Henny kunnen zetten. Dan heb je een leuke combinatie van het oude en het nieuwe.

Sommige mensen moeten weer een kans verdienen en ik denk dat Henny daar bij hoort. Het is ook niet zo dat alles wat SBS aanraakt goud wordt.

Van Erven Dorens startte vorige week in Show Vandaag een actie om Huisman terug op de buis te krijgen. Daar wordt vooralsnog veelal positief op gereageerd.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen