Marco zou zelf ook meedoen aan The Voice

Marco Borsato zou zelf ook meedoen aan The Voice of Holland als hij niet al beroemd was. Dat zegt de zanger, die bekend werd door de Soundmixshow, in TROS Kompas. Over die vraag hoeft Borsato niet lang na te denken. “Absoluut. Of er iemand voor mij z’n stoel gedraaid had? Dat weet ik niet. Het is best lastig om repertoire van iemand anders te zingen. Blijvend succes na zo’n talentenjacht hangt ook van veel factoren af: je identiteit, drive, talent, een dosis geluk en toewijding.”

Kandidaten zonder attitude hebben de grootste kans op overleven, stelt hij. “Deelnemers die niet denken alles al te weten, maar bereid zijn zichzelf opnieuw uit te vinden, boeken vaak de grootste progressie.”

Borsato vindt het prettig dat het niet om hem gaat in The Voice. “Heerlijk. Ik ben niet iemand die een ruimte binnenloopt en alle aandacht wil opeisen. Eigenlijk voel ik me comfortabeler op de achtergrond.”

Ik weet wanneer ik mijn borst breed moet maken en treed vol overgave op, maar ik vind het veel fijner om iemand te helpen zijn dromen te verwezenlijken met alles wat ik in al die jaren geleerd heb.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen