K3-Josje zocht actief naar acteerklus

Foto: SBS

Dat K3-zangeres Josje Huisman de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe Net5-serie Fashion Planet, komt voor haarzelf niet geheel uit de lucht vallen. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Huisman was actief op zoek naar een acteerrol. “Bij K3 ben ik erachter gekomen dat ik acteren heel leuk vind en ik ben daar wel ambitieus in geworden, ja. Ik ben dus met mijn Nederlandse agent rond gaan kijken wat er naast K3 nog meer mogelijk zou zijn voor mij en zo zijn we bij Net5 terechtgekomen.” 

Ze deed een casting. “Vreselijk. Ik haat dat soort dingen. Het was alweer een tijdje geleden sinds ik het voor het laatst gedaan heb, want bij K3 zit ik natuurlijk al vijf jaar safe.

De kinderster hoopt dat de Net5-kijker haar straks los kan zien van K3. “Het is natuurlijk een heel andere setting. Als mensen bij mij eerst aan K3 denken, vind ik dat niet erg, maar hoe meer ik me buiten K3 om profileer, hoe makkelijker het misschien wordt om mij ook in andere rollen te zien.

Op de vraag of ze K3 straks niet verlaat om zich volledig op acteren te storten, zegt ze: “Ik kan het me nog niet voorstellen. Ik denk ook dat ik er heel sippiedippie van zou worden, want K3 is mijn thuis. Ik vind het niet zo heel leuk om daar over na te denken.

Aan de andere kant is het niet meer dan normaal dat je dat af en toe doet.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen