Jochem van Gelder vindt PowNews te ver gaan

Foto: SBSJochem van Gelder vindt dat PowNews soms te ver gaat. Dat vertelt hij in een interview met Avrobode. Van Gelder is geen groot fan van de brutale reporters van de nieuwsrubriek. “De verslaggevers van PowNews gaan nog weleens te ver. Ze hebben hun oordeel vaak al klaar voordat het gesprek begint, luisteren niet en lijken er vooral op uit om te provoceren. Daarnaast heb ik niks met realityseries die alles doen om spraakmakend te zijn“, zegt de SBS 6-ster.

Dat is nutteloze tv, vindt hij. “Als jongeren ladderzat drie keer door de stront geslingerd moeten worden, is dat geen enkel punt, zolang er maar iets mee gedaan wordt. Een extra laag.”

Neem een programma als Welkom bij de Kamara’s. Dat vind ik om die reden erg geslaagd. Het is niet alleen vermakelijk, het toont ook aan hoe ver BN’ers bereid zijn te gaan om maar in de spotlight te staan of te blijven.”

Van Gelder is elke zondagavond te zien met Pas Oplichters op SBS 6.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen