Froukje vervangt Albert vanwege toyboy-rel

Geplaatst op Wed 18 Dec 2013 om 9:05

Froukje de Both vervingt Albert Verlinde dinsdag als showdeskundige in RTL Boulevard, vanwege al het nieuws over de relatieperikelen van de roddelkoning. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Verlinde’s man Onno Hoes beheerst het shownieuws nu een naaktfoto van hem is uitgelekt en een tweede toyboy de media heeft opgezocht. “Ik zit hier vanavond. Albert heeft er bewust voor gekozen hier vanavond niet te zitten. Ik begrijp dat wel. Hij ligt natuurlijk onder vuur“, aldus De Both.

Toen de rel net begon, zat Verlinde wel in Boulevard. “Ik vind het persoonlijk heel goed van hem dat hij meteen wel bij Boulevard is gaan zitten. Hij heeft het er meerdere keren over gehad en heeft steeds zijn kant van het verhaal verteld. Er is zelfs een officiële verklaring geweest.

Nu trok Verlinde het even niet. “Vanavond zei hij: ‘Nu is de maat vol.’ Onno zei dat vooral, maar Albert ook. Daarom zit hij hier niet vanavond. Hij heeft zoiets van: ‘Ik wil gewoon doen wat het beste voor het programma is.'”

Dat is dat hij hier niet zit vanavond, maar iemand die objectief is en hier niets mee te maken heeft.

RTL Boulevard had dinsdag onder meer een interview met Onno Hoes.
27 Reacties op “Froukje vervangt Albert vanwege toyboy-rel”


 1. Reality

  Boulevard ja-knikkers, Winston voorop.

 2. Jeroen

  Objectief ja, hahahahahaa!
  Deze aflevering is gewoon geregisseerd door Albert Verlinde.
  RTL Boulevard laat zich nu wel heel goed kennen met al die ja-knikkers.

 3. mark 2

  Er bleek uit de uitzending dat alles en iedereen daar lustert naar Albert Verlinde. Hij draait! de rest hangt er bij. Zo goed als dat Verlinde het in eerste instantie aanpakte, nu is hij de regie (even) kwijt. Ten stelligste werd ontkend gister dat er met toyboy nr 2 iets was gebeurd, bij Show laat werd ten stelligste gezegd dat er bewijzen zijn. Ik ben benieuwd. Maar geef vooralsnog Show laat het voordeel van de deskundigheid op dit item! Vooralsnog heeft Show laat namelijk nog niets gezegd dat niet waar was en hebebn ze het discreter en minder gniffelend gebracht dan dat Verlinde het zou doen!

 4. Mike

  Zo zwak van dat mannetje dat hij zelf niet eens het verhaal durft te vertellen. Altijd als eerste commentaar op een ander en dan gebeurt er wat in zijn priveleven en dan geeft die niet thuis. RTLBoulevard melde trouwens veel leugens en beweren dat Albert meerdere keren uitsluitsel gaf nou ik hebbhem er 1 keer 1 zin over horen zeggen!

  Bij rtlboulevard draait alles om Albert Verlinde en de rest moet knielen voor hem

 5. Winston

  Lafaard!

 6. blvd redacteur

  Die Winston is zooooo’n zacht ei.

  En doodsbang voor Albert.

 7. Paddy

  Objectief!? Hahaha, Fraukje is blij dat ze weer eens op tv komt, dus zegt alleen maar lovende dingen. En Winston, de grootste slijmbal en ja-knikker zit er naast.
  Objectiviteit is weer ver te zoeken, maar dat kan ook niet anders dan bij een programma dat zo doordringt is van vriendjespolitiek!

 8. Michel

  Albert deed het niet goed toen hij zelf zijn verhaal deed, nu doet hij het niet goed omdat Froukje tijdelijk zijn verhaal ‘overneemt’. Hij kan het sowieso niet goed doen omdat mensen nou eenmaal willen kunnen zeggen dat hij het niet goed doet. En vooral op alle mogelijke manieren leedvermaak willen uiten. Koekje van eigen deeg, karma en wat er allemaal nog meer voorbij komt. Wie overigens goed luisterde heeft gehoord dat Winston wel degelijk kritiek uitte, meerdere malen. Maar je hoort uiteindelijk wat je wil horen. Froukje daarentegen is veel te licht hiervoor. Zij is geen aanwinst voor Boulevard.

 9. Anonymous

  Waar Beau, Daphne en Wilfred vroeger nog weleens kritisch waren in Boulevard is Winston dat helemaal niet. Hij praat Albert alleen maar naar de mond. Slijmbal inderdaad!

 10. Reality

  @ Michel
  ”Wie overigens goed luisterde heeft gehoord dat Winston wel degelijk kritiek uitte, meerdere malen.”
  Dat was overduidelijk puur voor de vorm.

 11. Anonymous

  We kunnen toch definitief vaststellen dat RTL een perverse zender is die een platvorm verleent aan dubieuze figuren als Albert en Gordon die aan de lopende band mensen beschadigen en daar zakken met geld mee verdienen ?

 12. Meesje

  Maar Verlinde had toch wel even zijn nieuwe musical ‘Albert en Onno’ kunnen aankondigen?

 13. Olga

  @ Anonymous: hahahaha overdrijven is ook een vak!

 14. Mopperkont

  Voor 9 ton moet’ie maar op komen dagen. Als je geschoren wordt moet je stilzitten.

 15. Ding dong!

  Vervingt… Ah nee!

 16. Ronald

  Een burgemeester die een verklaring komt geven in een roddelprogramma… need I say more….

 17. Pascal

  Als je als roddelkoning zelf de trending topic wordt in roddelland, heb je het hoogst haalbare bereikt. Hoe nu verder Hr. Verlinde?

 18. Marc

  Ik vond Froukje altijd erg goed en inderdaad erg objectief, en nooit met een wijzend vingertje naar andere zoals Albert dat altijd doet. Maar gisterenavond is ze door de mand gevallen wat mij betreft. Ze laat zich gewoon voor het karretje van Albert spannen en als een soort van buikspreekpop van Albert te fungeren. Allemaal houden ze hun handje boven het hoofd van hem want het is een vrienden clubje en dat gaat zich nu wreken in met dit soort zaken. Is nooit goed voor het programma al die ja-knikkers. Dat blijkt nu. Soms mis ik Beau enorm want als hij daar had gezeten op dit moment had het wel even anders gegaan denk ik. Want die laat zich de mond niet snoeren, en terecht.

 19. buzz

  De opmerkingen c.q. reacties hier vind ik vele malen erger dan een programma als RTL Boulevard. #haveaniceday

 20. Anonymous

  Onno Hoes ontkent een tweede affaire omdat er veel meer zijn.

 21. ...

  “iemand die objectief is”

  HA
  HA
  HA
  HA
  Ik lach me slap.

 22. Eva

  Objectief…… Dat is toch echt wel het understatement van 2013!!! Maar het ergste ivind ik dat ze, Froukje/Winston, zich zelf zo ongelooflijk serieus nemen dat ze het nog geloven ook.
  Wat een poppenkast was dat gisteren!

 23. Jollie

  Ze kruipen elkaar in de kont daar bij boulevard.Eindelijk een koekje van eigen deeg

 24. Bamibal

  Winston zit er naast en lacht maar een beetje, net een ja knikker

 25. Eric

  Ja die Winston gaat nu toch ook eindelijk eens door de mand vallen. Die kan echt helemaal niks. Alles met slijmen en elleboogwerk bereikt. Vreselijk. Oer en oerdomme gozer. Zit helemaal niks in. Achterbaks en ga zo maar door.

 26. kritische kijker

  Geld stinkt niet. Tot dat de stekker uit het programma gaat. Dan is deze ja knikkende bimbo klaar met ja knikken en andere collega’s beschimpen.
  Deze dame was al niet veel beschuitjes maar is door haar rol volledig door het ijs gezakt. Hoe triest ben je om de objectieve (?) woorden uit te spreken voor je broodheer. Over die ouwe lelijke anorexia pop en Gerstenovsky maar te zwijgen. Dat zijn eveneens onbetrouwbare stasie types of heb ik het mis.

 27. TVkijker34

  Kan dat vreselijke rubriekje van Verlinde nu dan eindelijk van de buis.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.