Erland hoopt op miljoen kijkers RTL Late Night

Foto: Nick van Ormondt

Erland Galjaard, programmabaas bij RTL, hoopt dat de Humberto Tan-show RTL Late Night uiteindelijk doorgroeit naar een miljoen kijkers per avond. Dat vertelt hij dit weekend in De Telegraaf. Met gemiddeld zo’n 800.000 kijkers is RTL Late Night echter sowieso een blijvertje. “Zeker, maar er is nog veel te winnen“, aldus Galjaard. “Elke avond een miljoen kijkers zou héél mooi zijn. Maar ach, of het er nou 800.000 of een miljoen zijn maakt mij eigenlijk niet eens zoveel uit.

Nu is Galjaard ook tevreden. “Het uitgangspunt was en is dat wij ook om half elf een podium willen hebben dat op de actualiteit inhaakt. Een opiniërend programma in een gezellige setting, met mensen uit het nieuws, sporters, artiesten en politici.

Pauw & Witteman heeft last van RTL Late Night. “Jeroen en Paul merken dat wij erbij zijn gekomen, maar dat geldt ook voor Hart van Nederland , Show Laat en Nieuwsuur.”

“In de voor adverteerders belangrijke doelgroep ’boodschappers 20-49 jaar’ scoren wij het hoogste marktaandeel tussen half elf en half twaalf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen