Chantal Janzen helpt collega’s aan tv-werk

Foto: RTL

RTL 4-ster Chantal Janzen twijfelt zo vaak over nieuwe tv-programma’s, dat ze de zenderleiding doorverwijst naar andere presentatoren. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Binnenkort presenteert Janzen weer een nieuw seizoen van Everybody Dance Now. “Een geweldige show om te doen. En dan te bedenken dat ik daarover aanvankelijk twijfelde. Dat doe ik iedere keer wanneer RTL-directeur Erland Galjaard me belt voor een nieuw programma“, legt ze uit.

Vaak bedenkt ze redenen om iets níet te willen. “In eerste instantie zie ik allemaal beren op de weg, en bedenk dat primetime een heel lastig tijdslot is… En vervolgens adviseer ik hem vrijwel altijd om een ander te nemen. ’Weet je wíe je hiervoor moet hebben?’ zeg ik dan.”

Daar kunnen haar tv-collega’s blij mee zijn. “Door dat ’meecasten’ heb ik al best wel eens iets leuks aan me voorbij laten gaan. Maar goed, gelukkig volhardde Erland toen het over de presentatie van Everybody dance now ging.”

Tot slot laat Janzen weten dat het nieuwe seizoen van Divorce er ook aan komt, maar niet voor maart. “RTL wilde niet tegenover Boer zoekt vrouw staan. Maar het komt weer, dus het zich verheugen kan beginnen!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen